A kemping – Punta Spin ****

Punta Spin kemping **** közvetlenül a tengerparton fekszik, 4 km távolságra Grado történelmi belvárosától. A kemping minden korosztály számára kellemes pihenést és szórakozást biztosít. 3 medence áll a vendégek rendelkezésére, úszó-, „játszó”- és gyermek medence, csúszdával. A legkisebbek ezen kívül egy árnyas játszótéren is kikapcsolódhatnak. Felnőttek és gyerekek szórakozását egyaránt szolgálják: ping-pong asztalok, kispályás futballpálya, minigolf, 3 teniszpálya (utóbbiak esti világítással is), bérelhető kerékpárok.

A 300 méter hosszú privát strand, finomhomokos parttal rendelkezik, a víz sekély, lassan mélyülő. Kisgyermekes családok részére ideális, a gyerekek is biztonsággal használhatják. A tenger Észak-Olaszországra jellemző módon hosszan sekély, növényes, de a kemping területén egy részét mélyítették (150cm), így ott úszásra alkalmas, illetve a növényszárakat folyamatosan irtják takarítják. A sekély vízmélységnek köszönhetően, erősen érződik az apály-dagály jelenség, melynek következtében apálykor homok és növényszigetek alakulhatnak ki. A vízben időnként kis rákokkal találkozhatunk. Erős apálykor is van lehetőség fürdésre és úszásra a parttól távolabb eső részen, melyet a mólón keresztül közelíthetünk meg. A strand különlegessége a 400 méteres móló, melyen hosszan besétálhatunk a vízbe. A móló végétől a vízben tovább haladva, egy homokpadhoz érünk, ahol megszűnik a növényzet és újra bokáig, térdig érő vízben, gyönyörű kagylókra vadászhatunk. A kagylós homokpad után, igazi mélyvíz található. A strandon vízi bicikli kölcsönzésére is van lehetőség. A parton lévő étteremben, a panorámás teraszra kiülve élvezhetjük a finom falatokat, az olasz kávét és fagylaltot.

A kemping területén még több étterem, pizzéria, bár, kávézó is várja a vendégeket, változó kínálattal. Aki másképp szeretné megoldani az étkezését, a kempingben található szupermarketben minden főzéshez szükséges hozzávalót megtalál. Friss pékáru, húsok, zöldség, gyümölcs minden nap. Ezeken kívül a strandoláshoz, sportoláshoz való cikkeket és illatszert is kínálnak. Figyelem! A szupermarket a délutáni szieszta idején zárva tart! Trafikot és újságárust is találunk. Hétvégenként kirakodó vásár a helyi kereskedők portékáival – ruhák, édességek, bizsuk, játékok.

A kempingben napközben és este is animátorok gondoskodnak a Vendégek szórakoztatásáról. Naponta többször közös torna és tánctanulás, este disco. Nagyobb gyerekek nagy kedvence a kemping területén működő játékterem, ahol játékgépekbe és szimulátorokba dobálhatják a szülők az érméket 🙂 A sportolni vágyó Vendégek a fitness teremben erősíthetik izmaikat. Edzés után a szaunában és a török fürdőben lazíthatunk.

A kemping területén sok a zöld terület, a parcellák egymástól természetes módon, sövénnyel vannak elválasztva. Ritkaságnak számít, hogy minden parcella vízzel ellátott, így a mi parcelláink fedett teraszain berendezett konyháiban, hideg-meleg víz áll rendelkezésre! A mosdók, zuhanyzók, WC-k, közös helyiségekben találhatók, melyeket a egész nap takarítanak és rendben tartanak.

Jöjjön el és nyaraljon nálunk! A kemping minden igényt kielégítő felszereltségével és szolgáltatásaival várjuk kedves vendégeinket!

                    a Punta Spin**** kemping térképe

                       A térképen a G1, G2, G3, . …. G8 jelzi a lakókocsik számát és helyét. A piros vonal a megközelítési utat mutatja.

 

Punta Spin kemping térkép