Nyaralás Grado & Lignano

                                     A csodás grado punta spin kemping tenger partja

Last minute akció Itália-Olaszország Punta Spin kemping Grado nyaralás 2024 május hónap

Foglaljon Olaszország Gradoba mesés szigetére, a Punta Spin**** kempingbe akciósan május hónapra 3.500.- Ft-ért /fő/éj. Lakókocsis nyaralás az előszezonban, közvetlenül a tengerparton. Írja meg a kívánt időpontot és válassza ki a megfelelő lakókocsit.

Rengeteg képet a https://gradonyaralas.hu/kepgaleria/ oldalon tud megtekinteni.

Olaszország kemping last minute utak Grado & Lignano kemping a tengerparton

Fedezze fel Olaszország csodás kempingiet és készüljön egy felejthetetlen kempingezésre! Válasszon Grado vagy Lignano ellenőrzött kemping közül az országban, és élvezze a természet közelségét, a kellemes időtöltést és a kényelmes szállásokat.

Ha színvonalas szolgáltatásokra és élményteli nyaralásra vágyik Olaszországban, nálunk jó helyen jár!A Gradoi napfény, a tenger, a homokos part, a zavartalan természeti környezet, a környék látnivalói, a sportolási- és szórakozási lehetőségek sokszínűsége, az észak-olaszországi gasztronómiai különlegességek és a Friuli borvidék világraszóló borai, és nem utolsósorban a mérsékelt árak várják minden kedves leendő vendégünket most is az Olaszország last minute utak Grado kempingben.

 

Foglalás most árak és szabad időpontok itt

Fokozat

Olaszországról – Grado és környéke

Olaszország Európa déli részén, az Appenini-félszigeten terül el. Az ország területéhez három nagy- és hetven kisebb sziget is hozzátartozik.
A három fő sziget: Szicília, Szardínia és Korzika. A Földközi-tenger medencéjébe mélyen benyúló csizma alakú félszsigetet a helyiek Lo stivale (a csizma) néven is emlegetik. Az olaszok országukat szívesen nevezik Il bel Paese -nek, ami olaszul annyit jelent: a csodálatos ország.

A természetes határvonalakkal övezett országot északon az Alpok vonulatai, nyugaton a Tirrén – tenger, délen a Földközi – tenger és a Jón – tenger, kelet felől pedig az Adriai – tenger határolja.

 

Last minute akció Itália Grado kemping nyaralás 2024 május hónapra

Gyerekbarát Grado Kemping: Családi Kalandok a Tengerparton

A gyerekbarát Grado kemping ideális választás családok számára, akik szeretnék felfedezni az olasz tengerpart varázsát. Fedezzen fel családi kalandokat a homokos parton, élvezze a gyermekbarát szolgáltatásokat és programokat, és hozza létre emlékezetes pillanatokat a gyermekekkel együtt. A kemping területén számos kényelmi szolgáltatás és szórakozási lehetőség várja a kicsiket és nagyokat egyaránt. Fedezze fel a családi nyaralás új dimenzióját Grado kempingjében!

Ha színvonalas szolgáltatásokra és élményteli nyaralásra vágyik, nálunk jó helyen jár!

Üdvözöljük Grado lenyűgöző világában, ahol a nyugalom és a kaland találkozik az olasz tengerpart gyönyörű ölelésében. Engedje meg, hogy átvegyük a terheket, és gondoskodjunk az Ön pihenéséről, miközben Ön kényezteti magát a napfény, a friss tengeri levegő és az évszázados kulturális örökség által kínált varázslatos élményekkel.

Több mint egy egyszerű nyaralás, Grado egy olyan hely, ahol az idő lelassul, és a mindennapi stressz eltűnik. Fedezze fel a történelmi város utcáit, merüljön el a környék látnivalóiban és élvezze a színes olasz konyha ízeit és illatait. Itt minden vendég egyedi élményekben részesül, legyen az romantikus pihenés a parton, vagy aktív szabadtéri tevékenységek a természetben.

Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, hogy részt vegyen az olasz tengerpart életében, és élvezze az élet örömeit Grado varázslatos környezetében. Várjuk Önt, hogy csatlakozzon hozzánk, és hozza létre emlékezetes nyaralását a mi vendégfogadó közösségünkben.

 

 

Linkek

A kemping honlapja:      https://www.puntaspin.it/en/

Üzemanyag árak:           http://www.autoklub.hu/content/

Magyar – olasz szótár:    http://www.etranslator.hu/magyar-olasz

Térkép:                          https://www.google.hu/maps/search/Camping+Punta+Spin

A helyi régió:                https://hu.wikipedia.org/wiki/Grado_(Olaszorsz%C3%A1g)

Időjárás:                         https://www.meteoblue.com/hu